Nye lån uden kreditvurdering

Oversigt over de gode SMS lån og kviklån uden streng kreditvurdering i dag mandag, 28/11

Oversigten viser ikke alle lån i Danmark. Hjemmesiden får kompensation fra långiver.

Indholdsfortegnelse
  Add a header to begin generating the table of contents

  Lån penge uden kreditvurderingEr det muligt at optage nye lån uden kreditvurdering? Både ja og nej! Hvis du optager et nyt kviklån online, så bliver du kreditvurderet på en helt anden måde end i banken. Den finansielle sektor har undergået en kæmpe forvandling, efter de online låneudbydere er kommet på banen.

  Den træge og yderst langsommelige kreditvurdering af låntager findes stadig hos de fysiske banker men ikke online! Vælger du at låne penge online, vil du opleve, hvad digitaliseringen har bragt med sig af fordele.

  Find nyt lånefirma i ovenstående oversigt

  I listen ovenover finder du tilbud på gode lån uden kreditvurdering i Danmark. Ønsker du først at få dybere indsigt i de mange fordele, som teknologien byder dig, så læs med herunder.

  Nye SMS lån og kviklån uden kreditvurdering

  Du har måske hørt familie eller venner sige, at du kan få nye SMS lån og kviklån uden kreditvurdering og uden sikkerhed. Som sagt er dette også til dels korrekt, forstået på den måde, at du i hvert fald ikke skal vente på kreditvurderingen.

  Sagen er den, at når du ansøger om et af de nye SMS lån eller nye kviklån, så afslutter du ansøgningen med at underskrive med dit NemID. Ved at underskrive med dit NemID, giver du samtidig samtykke til SKAT. Samtykke betyder, at långiver får adgang til dine skatteoplysninger, som lånefirmaet bruger til at kreditvurdere dig.

  Eller rettere “robotten” kreditvurderer dig, for der sidder ikke nogen medarbejdere og manuelt godkender eller afviser. Alting er automatiseret, og det gælder altså også kreditvurderingen. Det skal lige pointeres, at det samme gør sig gældende, når vi snakker billån uden kreditvurdering.

  Du kreditvurderes ud fra følgende skatteoplysninger

  “Robotten” henter som sagt en række skatteoplysninger om dig, og det er blandt andre følgende.

  • Dine seneste lønsedler
  • Din årsopgørelse
  • Dine gældsposter
  • Eventuel RKI-registrering

  Det er udelukkende den pågældende långiver, der får adgang til din skattemappe. Adgangen gælder kun i 24 timer, og den data, der bliver hentet, må kun bruges til kreditvurdering og økonomisk rådgivning. Læs mere på om eSkatData, som systemet er blevet døbt, her.

  Finansiering uden kreditvurdering

  Der er rigtig mange danskere, der hver dag benytter sig af finansiering uden kreditvurdering. Og finansieringen bruges til at købe alverdens forbrugsgoder eller i situationer med akut pengemangel.

  Det er jo ikke kun små lån, du kan låne online uden at stille sikkerhed og dokumentation. Du kan uden problemer både låne 5000 og 10000 uden kreditvurdering. Ja, som du kan se, kan du sågar låne op til 400.000 kr.

  Du kan næsten låne penge uden krav, men står du registreret i RKI (Experian), så bliver du afvist. Ligeledes skal du være fyldt 18 år, for at du kan blive godkendt til et kviklån. Først som 18 årig er du myndig, og derefter kan du blandt andet optage nye lån fra et nyt lånefirma i Danmark.

  Vi mennesker har det vel bedst, når der ikke bliver stillet for mange krav til os. Og det er lige præcis sådan, det er, når du vælger at låne penge online. Lån penge uden krav og uden en masse dikkedarer og dokumenter frem og tilbage.

  Med et online forbrugslån stilles der næsten ingen krav til dig som låntager, og det tiltaler rigtig mange danskere. Antallet af kviklån stiger næsten dagligt, og en af hovedårsagerne kan uden tvivl tilskrives, at der ikke stilles krav.

  Lån uden krav betydning

  lån penge uden kravDe af jer, der har prøvet at optage et lån i en bank eller anden form for pengeinstitut, ved, hvad der kræves af dokumenter. Det er det glade vanvid, hvor meget dokumentation bankerne vil have, før de vil låne penge ud.

  Det bankerne kræver, og det du altså slipper for ved at optage hurtig lån online, er følgende:

  • Lån uden lønseddel
  • Lån uden sikkerhed
  • Lån uden dokumentation
  • Lån uden kreditvurdering
  • Lån uden NemID er ikke længere muligt
  • Lån uden indkomst
  • Lån uden ansøgning (næsten)
  • Lån penge uden budget og årsopgørelse

  Ved ikke at skulle fremvise nogle af ovenstående dokumenter, sparer du selvsagt en hulens masse tid. Bare det at skulle lægge et budget kræver flere timers arbejde. Et budget kræver, at du skal gennemgå alle dine udgifter og indtægter 12 måneder tilbage.

  Lån uden lønseddel og uden indkomst

  Tro det eller lad være, der er ikke engang krav om, at du skal fremvise en lønseddel eller have fast indtægt. Hos de fysiske banker ville det være helt uhørt at bede om et lån som ledig. Når det gælder lån på nettet er det altså en helt anden sag, og det giver alle mulighed for at låne penge.

  Når alle kan låne penge uden lønseddel og uden indkomst, betyder det med andre ord, at du også kan låne på kontanthjælp. Lån penge uden at vise lønseddel er altså en kæmpe håndsrækning til blandt andet folk på kontanthjælp og andre arbejdsløse.

  Når vi siger, at du kan låne penge uden krav, så kan du tage det helt bogstaveligt. Der stilles vitterligt næsten ingen krav lån til låntagere, der ønsker at låne penge online. Så fortvivl ej, hvis du ingen fast indtægt har og ingen lønseddel at vise, for du kan stadig låne fra 500 kr. op til 400.000 kr. uden sikkerhed.

  Kilde: Trygt.dk

  Hvad er et lån uden krav?

  I denne sammenhæng er det et lån, der ydes til dig, uden du skal stille sikkerhed (pant) i hus, bil eller andet, du ejer. Du låner altså alene på dit navn.

  Kan jeg låne uden lønsedler?

  Ja, det kan du. Der stilles ikke krav om dokumentation for indtægt.

  Kan jeg låne penge uden NemID?

  Faktisk ikke. Der var engang, men i dag er alle online lån, kviklån og kassekreditter baseret på, at du underskriver med NemID.

  Kan jeg få et lån uden indkomst?

  Ja, det kan du! Du kan låne penge, selvom du er på for eksempel kontanthjælp, understøttelse eller på pension.

  Scroll til toppen