Nye lån uden kreditvurdering

Oversigt over bedste SMS lån og kviklån uden kreditvurdering i dag lørdag, 20/7/19

Lån penge uden kreditvurderingEr det muligt at optage nye lån uden kreditvurdering? Både ja og nej! Hvis du optager et nyt kviklån online, så bliver du kreditvurderet på en helt anden måde end i banken. Den finansielle sektor har undergået en kæmpe forvandling, efter de online låneudbydere er kommet på banen.

Den træge og yderst langsommelige kreditvurdering af låntager findes stadig hos de fysiske banker men ikke online! Vælger du at låne penge online, vil du opleve, hvad digitaliseringen har bragt med sig af fordele.

Find nyt lånefirma i ovenstående oversigt

I listen ovenover finder du tilbud på de bedste lån uden kreditvurdering i Danmark. Ønsker du første at få dybere indsigt i de mange fordele, som teknologien byder dig, så læs med herunder.

Nye SMS lån og kviklån uden kreditvurdering

Du har måske hørt familie eller venner sige, at du kan få nye SMS lån og kviklån uden kreditvurdering og uden sikkerhed. Som sagt er dette også til dels korrekt, forstået på den måde, at du i hvert fald ikke skal vente på kreditvurderingen.

Sagen er den, at når du ansøger om et af de nye SMS lån eller nye kviklån, så afslutter du ansøgningen med at underskrive med dit NemID. Ved at underskrive med dit NemID, giver du samtidig samtykke til SKAT. Samtykke betyder, at långiver får adgang til dine skatteoplysninger, som lånefirmaet bruger til at kreditvurdere dig.

Eller rettere “robotten” kreditvurderer dig, for der sidder ikke nogen medarbejdere og manuelt godkender eller afviser. Alting er automatiseret, og det gælder altså også kreditvurderingen. Det skal lige pointeres, at det samme gør sig gældende, når vi snakker billån uden kreditvurdering.

Du kreditvurderes ud fra følgende skatteoplysninger

“Robotten” henter som sagt en række skatteoplysninger om dig, og det er blandt andre følgende.

  • Dine seneste lønsedler
  • Din årsopgørelse
  • Dine gældsposter
  • Eventuel RKI-registrering

Det er udelukkende den pågældende långiver, der får adgang til din skattemappe. Adgangen gælder kun i 24 timer, og den data, der bliver hentet, må kun bruges til kreditvurdering og økonomisk rådgivning. Læs mere på om eSkatData, som systemet er blevet døbt, her.

Finansiering uden kreditvurdering

Der er rigtig mange danskere, der hver dag benytter sig af finansiering uden kreditvurdering. Og finansieringen bruges til at købe alverdens forbrugsgoder eller i situationer med akut pengemangel.

Det er jo ikke kun små lån, du kan låne online uden at stille sikkerhed og dokumentation. Du kan uden problemer både låne 5000 og 10000 uden kreditvurdering. Ja, som du kan se, kan du sågar låne op til 400.000 kr.

Du kan næsten låne penge uden krav, men står du registreret i RKI (Experian), så bliver du afvist. Ligeledes skal du være fyldt 18 år, for at du kan blive godkendt til et kviklån. Først som 18 årig er du myndig, og derefter kan du blandt andet optage nye lån fra et nyt lånefirma i Danmark.